News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Årsmöte i PRO Hörken

Årsmöte i PRO Hörken

2020-02-14

Så var det dags att sammanfatta året som gått. Den här årstiden vimlar det av årsmöten från alla föreningar runt om. Av någon oklar anledning har det alltid varit i början av året och inget undantag detta år. En hektisk tid när alla räkenskaper och papper skall vara klara och tillgängliga för bokslut. Därför var det dags i onsdags att bjuda in medlemmarna på lite partaj.


När alla tagit plats och ordföranden hälsat både medlemmar och musiken välkommen kunde en helt vanlig förhandling påbörjas. Som en påminnelse om att vi inte är odödliga började ceremonin med att tända ljus för de personer som hade gjort sitt på den här jorden.

En tyst minut och en otroligt vacker sång framförd av Christer Bergsten från Hällefors avslutade denna del av mötet. Resten var rutinsaker klubbade av Karl Axel som representant från distriktet som garant för att allt blev riktigt. Möten i all ära är väl inte det roligaste. När alla poster blivit klubbade kom äntligen det som i sanningens namn alla väntat på. Smörgåstårta kakor, kaffe och läsk det går inte att motstå.

När det också serveras musik och trubadur till det hela känns det riktigt bra. Ett par timmar med mingel och skratt försvann och till slut var festen över för denna gång,det återstod bara tomma glas och fat. Det återstod inget annat än att dra sig hemåt och vänta på nästa bjudning.

Tårtätare med text o foto Leif i Nittkvarn

Kommentarerna är avstängda