News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Årsmöte i Kopparbergarn

Årsmöte i Kopparbergarn

2022-03-16
Nyligen har alla medlemmar, som Kopparbergarn har mail-adress till, fått en inbjudan till årsmöte. Tyvärr har inte alla skickat in sin e-post, så det fattas ett antal sådana adresser i medlemslistan. Men det står i stadgarna att vi ska skriva inbjudan även i tidningen, så här kommer den nu.

Den 30 mars 18:00 kommer vi att ha ett årsmöte i Församlingshemmet och förutom själva mötesförhandlingarna, kommer vi att bjuda på underhållning och en enkel förtäring i form av smörgås och fika.
Eftersom vi ska göra mackorna själva i köket, vore det bra att veta hur många vi blir, så att det finns tillräckligt med bröd och pålägg utan att vi får för mycket över. Dessutom vill vi veta om du är överkänslig mot något, t.ex. gluten eller socker.

Anmälan vill vi gärna ha senast helgen före, alltså 26-27 mars.   Maila webmaster@kopparbergarn.se eller ring 070 530 57 86

Björn och jag, som startade Kopparbergarn för 10 år sedan, tycker att vi gjort vårt i styrelsen och kommer därför att kliva undan. Det betyder inte att vi helt skippar vår kära tidning, utan finns kvar i bakgrunden för råd och insatser. Nya yngre förmågor kommer att fortsätta vårt arbete, något som gläder oss oerhört mycket.

Under den här tiden med pandemi har Kopparbergarn fortsatt om än med aningen minskad intensitet. Nu kan vi röra oss mera fritt och därmed också besöka platser där det händer något och även antalet händelser borde öka.

Vi har också fortsatt, att dela ut pengar både till trivsel och uppmuntran och försökt att glädja så många som möjligt med de inkomster vi fått av medlemsavgifter och annonser.

Antalet medlemmar på medlemslistan har hela tiden vuxit, men inkomsterna har ändå minskat en hel del. Ett par år skickade vi ut inbetalningskort med PostNord, men det blev en ganska så stor utgift i vår lilla budget, så vi hoppas, att du som vill vara medlem, ändå kommer att fortsätta vara med oss och vi påminner om att medlemsavgiften fortfarande är låg. 50:- för enskild och 100:- för
familj.

Betala till Föreningens bankgiro 511-1885 eller Swisha till 123 649 49 42 Glöm inte att ange ditt namn på betalningen! Och!! glöm inte att skicka in din mail-adress, så du kan få information den vägen!

Antalet annonsörer har också minskat och vi hoppas att fler ville visa sig i Kopparbergarn och hjälpa oss att glädja andra. 

Hälsningar styrelsen genom Inger Aftonljus

Kommentarerna är avstängda