News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Apoteket lyfter

Apoteket lyfter

14-05-04

Apoteket Kronan genomgår för närvarande en genomgripande ombyggnad, som syftar till att ge kunderna ett betydligt större utrymme för självplock bland receptfria varor. Arbetet har pågått en tid, men ännu är inte allt klart. Den 15 maj räknar Örjan Molin med att det nya apoteket ska stå helt färdigt.

Ett fantastiskt pusselarbete med ombyggnadsarbetenas olika delar har gjort det möjligt att ändå hålla öppet för kunderna.

Jonny Åhlström, ägare till Kopparbergs Allservice, svarar för måleriarbetena, och han anpassar sitt arbete så att han ”håller undan” för Örebro Montagetjänst som sätter upp hyllor och annan inredning.
– Det är bra att färgen torkar snabbt, konstaterar Jonny, som just färdigställer målningen kring ett av fönstren. Det får bli målning på olika ställen vartefter. I dag på morgonen har jag målat kring entredörren innan kunderna började strömma in.

Örjan Molin själv sköter kassan för receptfria varor.
– Det fungerar förvånansvärt bra, säger han. Det svåraste är att hitta de varor kunden frågar efter. Allt ligger i lådor ännu så länge, så det ska bli skönt när allt är på plats.

Skönt är det också för oss Ljusnarsbergare, att se hur det satsas på att ge oss ett modernt och välutrustat apotek. En investering av den här storleken bör väl förhoppningsvis betyda att verksamheten blir kvar för lång tid framöver.

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentarerna är avstängda