News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Anders Lundin tar ton i Kyrkbacksskolans aula!

Anders Lundin tar ton i Kyrkbacksskolans aula!

2022-12-01

I måndags kväll var kommunens anställda inbjudna till en föreläsning av Anders Lundin. Inte nog med detta, vi fick också höra en presentation av förra ”Årets arbetsplats” och även få reda på vilka som fick årets utmärkelse. Berit Westergren hälsade alla välkomna och gladdes av att se så många åhörare på plats.

Förskolan Skogsgläntan fick förra årets utmärkelse som ”Årets arbetsplats” och fick därför hålla en presentation av vad de pysslat med under året. De började det hela som en saga och berättade om förskolans upplevelser.

Sedan var det dags för Berit att avslöja vem som i år blivit ”Årets arbetsplats”. Men hon börjar helt plötsligt tala om att de vill ge ett till pris till en värdig andra placering både förra året och detta år. De kallar utmärkelsen ”Årets uppmuntran” och den fick Kulturskolan ta emot!

Jag (Linnea Didic) och Thomas Hegefors fanns på plats och tittade chockerande på varandra. En överraskning som ingen av oss var beredd på. Men vi gick stolta fram och tog emot motiveringen och checken på 10 000kr. Priset ”Årets arbetsplats” gick till skolköket!

Även de blev chockerade och lite nervösa, men tog tacksamt emot motiveringen och checken på 20 000kr. Kvällen hade knappt börjat, men redan var det mycket god stämning i rummet.

Nu var det dags att rikta uppmärksamheten mot Anders som började berätta om temat ”Att våga fast man inte törs”. Han bjöd på livshistorier och händelser som fick oss alla till skratt. Men han tipsade också oss om vissa knep, t.ex. knepet att ”smygtävla”. Att öva i hemlighet och att tävla mot andra personer i ett visst sammanhang utan att de alls har koll på att en tävling försiggår. Han berättade om hur mycket de övade inför rollen att leda hela Eurovision galan. Anders och Kattis som var programledare fick otroligt många hyllningar efter showen. Men Anders menade att om pressen visste hur mycket de hade övat så hade de istället skrivit ”Var det allt?”.

Anders avslutade kvällen med en sista låt och fick sedan en stor aplåd av publiken och en tackgåva av Berit. Drygt en timma hade gått och jag liksom många var fyllda med glädje och inspiration.

 

Text och foto: Linnea Didic

 

Kommentarerna är avstängda