News

Translate:

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Arkiv

Öppet hus på Kaveltorp

XL-bygg och SOLAB höll öppet hus i helgen

14-05-07

I helgen var det öppet hus på XL-Bygg och Solab igen. Den här gången hade de båda företagen anlitat varsitt dragplåster för att locka lite fler besökare.

Jakob Jansson var vid XL-bygg med sin nya rallybil och det var förstås många bilsportintresserade som ville se och kanske byta några ord med Jakob.

Solab å sin sida hade besök av Mikael Hedberg från Smedjebacken, och han hade tagit med sig sin favoritleksak, en värstingbåt med dubbla V8-motorer och en ruff som fick tankarna att gå till lyxhotell.

De dubbla propellrarna kan skicka iväg farkosten i 75 knop. Vad det kostar att äga och köra en sån båt törs en lekman inte ens tänka på.

På Solab fanns också dyra leksaker i form av små snabba båtar för barnen. På bilden sitter Isabell och Angelica och drömmer om att fara omkring på sjön i en sån.

Mera jordnära ting fanns också till beskådande och till salu för hugade spekulanter. Gräsklippningsäsongen har precis börjat och Solab har laddat upp med modeller av klippare för skilda behov och önskemål.

Tuva och Loke vill gärna bli traktorförare.

En del långväga kunder dök också upp. Från Vansbro kom Ingegärd Enander och köpte en gräsklippare,

medan Bo och Lena Pollack, också de från Vansbro, skrev på kontraktet för en ny båt.

På XL-Bygg var det också full rush.

Det var knappt att Lindha kunde ta en paus för att rasta hundarna.

Adam Roth Karlsson bjöd på korv, dryck och karameller,

och Julia Ardesjö delade ut reklamtröjor och ballonger.

Det var extrapris på impregnerat trallvirke, och Sunesson från Bångbro passade på att skaffa material till sitt altanbygge.

Text och foto: Sture Ekmark

Kommentarerna är avstängda