Korta nyheter

Utflykt med Håkan Mossberg på onsdag den 28:e juni kl. 18.00
på räktur 12 juli
Ingmarsspelen i Nås 4:e juli

Flagcounter

Flag Counter

Väder

klart.se

Translate:

Statistik

Perssons Magasin

Perssons Magasin

På onsdag är det dags för den populära, men lite läskiga skattjakten. När man klarat skattjakten kan barnen delta i utlottning av biljetter till teatervandringen Hyttans Hemligheter.

På lördag är det dags för konstutställningen i trädgården. Löas svar på Open Art. Här ställer etablerade konstnärer ut tillsammans med unga lovande. En skön vandring bland blommor och buskar.

På lördag är det också dags för den prisade fotografen Bengt Bjurström att berätta om sina bilder och sin resa till Namibia. Anna Carlsson och Ewa-Marie Kärrhammar visar målningar i akryl.

Som alltid konsthantverk, loppis och kafé.

Välkomna till oss på Kulturglimtar.

perssons-magasin-2017affisch

Nu öppnar Perssons Magasin igen, 3 juni kl.12-17 slår vi upp portarna. I år är det 5-årsjubileum, tänk vad tiden går.

Himba

Då är det också dags för årets första vernissage. Utställningen pågår till den 6/7.

I Stora rummet visar den prisade fotografen Bengt Bjurström fotografier från Namibia. Bengt Bjurström finns även på plats den 1–2/7, då han kommer att berätta om sin resa till Namibia. Skickar med en bild från hans utställning.

I Mellanrummet visar Anna Carlsson från Borlänge målningar i akryl och akvarell. Hon gillar att efterlikna verkligheten fast på sitt eget sätt.

I Lilla rummet visar Ewa-Marie Kärrhammar från Frövi färgglada målningar i akryl. Ewa målar gärna abstrakt, men även blommor och naturmotiv.

Vi välkomnar några nya konsthantverkare och vi välkomnar givetvis också alla konsthantverkare som varje år återkommer till Perssons Magasin.

På de två våningarna där vi samlar loppisfynd har det också fyllts på från nya leverantörer. Vi tar emot saker ni vill sälja om det är helt och rent. Det är bara att kontakta oss. Vi lovar att det är ett välfyllt Magasin ni möter den 3 juni.

I kaféet blir det hembakat och närodlat som vanligt. Unna dig en stunds avkoppling i vårt mysiga kafé eller ta en fika i trädgården.

Trädgården är öppen för alla som är intresserade, men konst i trädgården och skattjakten för barnen öppnas inte förrän efter midsommar.

Mer info finns också på vår hemsida

Vänliga hälsningar från det gamla strävsamma paret

Eva & Carl-Eric Persson

070-6271494

www.perssonsmagasin.se

Kommentarerna är avstängda