mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm

mm

Stjärnfors Café och camping öppnar för säsongen

13-05-05
Det lilla charmiga caféet i Stjärnfors får sig just nu en genomgripande uppsnyggning inför säsongen.

Inger och Eskil Olofsson heter det par som i år tagit sig an att driva rörelsen, och det är tänkt att både caféet och campingen ska öppnas den 10 maj.

Eskil är pensionär, men också en mångkunnig person, och det mesta av arbetet med att iordningställa den yttre miljön fixar han själv. Där börjar det se vårstädat och fint ut, men ännu återstår lite finlir med lokalerna inne.

Barometern som hänger på skomakarstugan har han också skapat efter sitt eget huvud.

Inger Olofsson har fortfarande ett annat jobb att sköta också, men lägger ner all fritid på att göra caféet till en trevlig plats för såväl bilande gäster som vandrare på Bergslagsleden.

Stugorna står klara för uthyrning och den första bokningen har redan trillat in. Husvagnsparkering och tältplats står också färdiga, så det är mest småsaker kvar.

Varken Inger eller Eskil har någon tidigare erfarenhet av att vara campingvärdar, men man blir aldrig för gammal för att ge sig på något nytt.

Inger har för övrigt anor i trakten, genom att hennes mor spårat sin släkt tillbaka till 1600-talets Hörken.

- Blir det något nytt att locka med i år? undrar vi. Och något ni önskar?

- Vi kommer att ha två båtar för uthyrning till våra gäster, och får vi önska så visst vore det trevligt med en brygga i sjön också.

Kommentarer

Janne
Grattis hoppas att det blir en bra sommar..kanske går att lägga i kommunens handikappbrygga som fanns där förr. Slår man sen "åkern" som westmans gjorde så kan man nog räkna med lite båtfolk..
Lycka till, vi kommer snart förbi :-)

Annika och Bengt
Vi önskar er ett jättestort Lycka Till och hoppas att ni får lika roligt som vi hade under våra två år!! :)

E-tuna/Ställdalen
Lycka till med ert projekt i fina Stjärnfors. Hoppas på fint väder o mycket folk. Vi kommer garanterat o besöker er i sommar ! Ni kommer väl ha "go fika" ! 

mm mm