mmm

 

mm

HEM

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

Fototävling för barn och ungdomar

12-06-26
Ställdalens Fotoklubb arrangerar återigen en sommartävling för barn och ungdomar, som tycker om att fotografera. Precis som förra gången, som var för ett par år sedan, så vänder sig klubben till ungdomar i åldrarna 7–18 år. För att få deltaga ska man vara bosatt i Ljusnarsbergs kommun eller ha annan anknytning hit. Man kan till exempel vara nära släkting till någon Ljusnarsbergare eller vara fritidsboende i kommunen.

- Vi håller inte så hårt på det där med kommungränsen eller hur anknytningen ser ut. Det viktigaste är att man tycker det är roligt att fotografera, deklarerar arrangören.
Nytt för i år är att tävlingen arrangeras i samarbete med Kopparbergar'n. Det innebär att fotograferna kan skicka sina bilder med e-post och slipper kostnader för utskrift. Om någon inte kan e-posta sina bidrag själv, så finns kanske hjälp att få inom familjen eller bekantskapskretsen.

Alla slags digitala bilder är välkomna. Det spelar ingen roll om de tagits med kamera eller telefon.
Det är inte heller några krav på vad bilden föreställer. Alla motiv går bra! Bilderna får behandlas i dator, men då måste fotografen göra det själv.
Varje fotograf får skicka in högst fem bilder. Fotografens namn och ålder skall anges för varje bidrag.

Alla insända bilder publiceras i Kopparergar'n, och när tävlingstiden är slut skickas de till en jury bestående av barn och ungdomar på annan ort för bedömning.
Samtliga deltagare får diplom, och dessutom får de främsta uppmuntringspris.
De 10 – 15 bästa bilderna kommer att skrivas ut på fotopapper i A4 format och ställas ut på Kommunbiblioteket. Efter utställningstiden får var och en behålla sin utskrift.
Tävlingstiden börjar nu direkt och sista chansen att lämna bidrag är den 15 augusti. Skicka bidragen till: fototavling@kopparbergarn.se 

Välkomna!

Kommentera

mm mm