mmm

 

mm

Hem

Kalender
Händelser i vårt område

Gästbok!

 
mmm  

De lyckades!

Det visade sig att de tre sommarlovsentreprenörerna Sofie Jansson, Sofie Eriksson samt Amanda Lindkvist hade satsat betydligt hårdare på söndagskvällens arrangemang vid Djäkensbadet, än vad Kopparbergar'n kunde ana. Förutom den lilla anonyma affischen som vi fann vid OK-macken, hade de tre tjejerna stoppat flygblad i praktiskt taget varenda brevlåda i centralorten! Och de fick lön för mödan!



Mellan 70 och 80 personer i alla åldrar tog sig ner till stranden, och fick där njuta av en skön augustikväll med aktiviter, musikunderhållning och mysig samvaro

De tre entreprenörerna fick slita hårt i kiosken med att servera kaffe, grädda våfflor och sälja glass, godis mm. Det var knappt att de hade tid att ställa upp framför Kopparbergarn's kamera för en bild, medan kön utanför ringlade lång.

Men de var alla jättenöjda med att det blev en sån bra kväll. Det har inte varit någon bra säsong tidigare i sommar, så det är ju skönt att få avsluta den på det här sättet.



Publiken verkade verkligen uppskatta det musikaliska framträdande som Adina Skodo, Moa Henriksson och Emmy Draxler svarade för, och såg i övrigt ut att njuta av såväl förtäringen som samvaron och solskenet.

Här hugger Susanne Lind och Thomas Gustafsson in på sina våfflor med grädde och sylt.



En del barn badade ute vid bryggorna medan andra spelade lite wolleyboll eller kubb. Allt sammantaget blev det en riktigt lyckad kväll för såväl arrangörer som gäster. 

Text och foto: Björn Öringbäck

Kommentera

mm mm